Generieke filters

OFF---WHITE.com Kortingscode & Coupons mei 2024

Promoties, couponcodes en kortingsbonnen voor OFF-WHITE zijn beschikbaar voor klanten. Deze aanbiedingen bieden mogelijkheden voor kortingen en besparingen op OFF-WHITE producten. Door gebruik te maken van promo... Lees meer
Jouw waardering: Geen
Rating: 4.8 - 1 stemmen
30%
29 June 2024 ZIE CODE AY30
 • 1

Promotiecode op OFF—WHITE.com: 10% korting volgende bestelling

24 June 2025 ZIE CODE VCHG
 • 16

OFF—WITE.com promotiecode: extra 10% korting

11 June 2025 ZIE CODE MPVL
 • 3

Nemen 10% coupon eerste bestelling bij OFF—WHITE.com

 • 4

Off-White.com-aanbieding: nieuwkomers vanaf slechts $ 110

30 november 2024 ZIE DEAL
10%
 • 48

OFF-White.com promotiecode: opslaan 10%

29 november 2024 ZIE CODE TRIC
20%
 • 53

20% korting met deze OFF-White kortingsbon

25 mei 2025 ZIE CODE 3X20
15%
 • 21

15% OFF-White promotiecode

31 januari 2025 ZIE CODE FF12

Verlopen coupons

10%
 • 28

OffWhite promotiecode voor maart 2024: bespaar 10%

31 maart 2024 ZIE CODE MPVL

Waar u OFF-WHITE Kortingscodes kunt vinden

Niet alleen op deze pagina vindt u OFF-WHITE Promotiecodes, maar ook op de hoofdpagina van de officiële OFF-WHITE online winkel, door u te abonneren op de nieuwsbrief, op sociale media, enz. Hieronder vindt u een lijst met 8 manieren waarop u ontvang promotiecodes voor de officiële online winkel van het beroemde merk OFF-WHITE.

Hier vindt u waar u OFF-WHITE Promotiecodes kunt vinden

 • Abonneer u op de OFF-WHITE-nieuwsbrief. OFF-WITE biedt vaak exclusieve kortingscodes aan nieuwsbriefabonnees.
 • Volg OFF-WITE op sociale media. OFF-WHITE maakt regelmatig acties en kortingscodes bekend op sociale media, zoals Instagram en Twitter.
 • Bezoek kortingswebsites. Er zijn veel websites die kortingscodes vermelden voor OFF-WHITE producten.
 • Gebruik browserextensies om kortingscodes te vinden. Er zijn een aantal browserextensies die gebruikt kunnen worden om kortingscodes op OFF-WHITE producten te vinden.
 • Neem deel aan wedstrijden en sweepstakes. OFF-WHITE organiseert vaak wedstrijden en sweepstakes waarbij prijzen worden aangeboden, waaronder kortingscodes.
 • Houd speciale gelegenheden in de gaten. OFF-WHITE biedt vaak acties en kortingscodes aan voor speciale gelegenheden, zoals Black Friday of Thanksgiving. Wees geduldig. OFF-WHITE promoties en kortingscodes zijn niet altijd beschikbaar. Het is belangrijk om geduldig te zijn en regelmatig te controleren om de beste deals te vinden.
 • OFF-WHITE clubledenkortingen: OFF-WHITE clubleden krijgen toegang tot exclusieve kortingen, evenals andere voordelen zoals gratis verzending bij bestellingen boven een bepaald bedrag.
 • Download de OFF-WHITE app voor de laatste promoties en nieuwkomers.
GEBROKEN WIT-tegoedbon

Welke soorten promotiecodes OFF-WHITE aanbiedingen

Naast de klassieke OFF-WHITE promotiecodes voor gratis verzending en de 10% korting op uw eerste bestelling, er zijn verschillende soorten promotiecodes en kortingsaanbiedingen. Hieronder hebben wij ze voor u op een rijtje gezet, zodat u weet waar u op moet letten en wat bij uw online bestelling bij OFF-WHITE past.

Alle soorten OFF-WHITE Promotiecodes en kortingsaanbiedingen

 • Percentage korting: Dit type code biedt een korting van een bepaald percentage op de totale prijs van uw bestelling. Bijvoorbeeld, een 10% kortingscode zou de totale prijs van een bestelling verlagen met 10%.
 • Vaste korting: Dit type code biedt een korting van een vast bedrag op de totaalprijs van de bestelling. Een kortingscode van €50 verlaagt bijvoorbeeld de totale prijs van een bestelling met €50.
 • Gratis verzending: dit type code biedt gratis verzending van uw bestelling.
 • Korting op geselecteerde producten: Dit type code biedt korting op een selectie producten. Bijvoorbeeld, een 20% kortingscode voor geselecteerde producten zou de prijs van alleen bepaalde producten in de winkel verlagen.
 • Korting voor nieuwe klanten: Dit type code is alleen beschikbaar voor nieuwe klanten. Bijvoorbeeld, een 15% kortingscode voor nieuwe klanten zou de totale prijs van de eerste bestelling van een nieuwe klant verlagen.
 • Korting voor nieuwsbriefabonnees: Dit type code is alleen beschikbaar voor OFF-WHITE nieuwsbriefabonnees.
 • Korting voor speciale gelegenheden: Dit type code is alleen beschikbaar voor speciale gelegenheden zoals Black Friday of Kerstmis.
OFF-WHITE kortingscode

OFF-WHITE Gebruiksregels voor kortingscodes

Voordat je een OFF-WHITE kortingscode gebruikt, is het goed om te weten welke regels je moet volgen om er zeker van te zijn dat je de korting krijgt die je verwacht op basis van de codebeschrijving. De lijst met OFF-WHITE-gebruiksregels is opgesteld door onze redactie en wordt hieronder weergegeven.

Ontdek nu wat de regels zijn voor het gebruik van een OFF-WHITE Promotiecode

 • Controleer de algemene voorwaarden: voordat u een kortingsbon gebruikt, is het belangrijk om de algemene voorwaarden te controleren.
 • Code correct invoeren: Zorg er bij het invoeren van de kortingscode voor dat u deze correct invoert. Als u de verkeerde code invoert, werkt deze niet.
 • Geldigheid van de kortingsbon: Niet alle kortingsbonnen zijn eeuwig geldig. Sommige kortingsbonnen hebben een beperkte geldigheidsduur, dus zorg ervoor dat u de vervaldatum controleert voordat u de kortingsbon gebruikt.
 • Combinatie met andere aanbiedingen: Sommige kortingsbonnen kunnen worden gecombineerd met andere aanbiedingen, zoals gratis verzending of extra kortingen op geselecteerde producten. Het is echter belangrijk om de voorwaarden van de kortingsbon te controleren om te zien of deze kan worden gecombineerd met andere aanbiedingen.
 • Contact opnemen met de klantenservice: Als u problemen ondervindt bij het gebruik van een kortingsbon, kunt u voor hulp contact opnemen met de klantenservice van OFF-WHITE.
OFF-WHITE promotiecode

Huidige OFF-WHITE-promoties en kortingsbonnen

Wil je weten wat de nieuwste OFF-WHITE acties en kortingscodes zijn? Ga naar onze speciale OFF-WHITE online winkelpagina om op de hoogte te blijven van welke promoties en kortingscodes er zijn verschenen. Om het u gemakkelijker te maken, kunt u de onderstaande lijst bekijken om erachter te komen welke OFF-WHITE-aanbieding of couponcode u moet kiezen.

Nieuwste OFF-WHITE-promoties en kortingscodes

 • 15% korting voor nieuwe klanten: Deze kortingscode is geldig voor nieuwe klanten die hun eerste bestelling plaatsen bij OFF-WHITE. De code is NIEUW15.
 • 10% korting op geselecteerde producten: Deze kortingscode is geldig op een selectie OFF-WHITE producten. De code is OFF10.
 • Gratis verzending bij bestellingen van meer dan €250: Deze kortingscode biedt gratis verzending bij bestellingen van meer dan €250. Code niet vereist.
 • 20% korting op haar schoenenproducten: Deze kortingscode is geldig op OFF-WHITE schoenenproducten. Code is SCHOEN20.
 • 25% korting op haar winterkledingproducten: Deze kortingscode is geldig op OFF-WHITE winterkledingproducten. De code is WINTER25.
 • 30% korting op haar accessoireproducten: Deze kortingscode is geldig op OFF-WHITE accessoireproducten. De code is ACCESS30.
 • Seizoenskortingen: OFF-WHITE biedt kortingen tot wel 50% korting op een selectie producten tijdens de winter-, zomer-, nieuwjaars- en terug-naar-schoolseizoenen.
 • Studentenkortingen: Studenten kunnen een 10% korting op alle aankopen. Om van deze korting te profiteren, moet je je als student registreren op de OFF-WHITE website.
 • OFF-WHITE Clubledenkortingen: OFF-WHITE Clubleden krijgen toegang tot exclusieve kortingen en andere voordelen, zoals gratis verzending bij bestellingen boven een bepaald bedrag.
 • 50% korting op afgeprijsde producten: Deze kortingscode is geldig op afgeprijsde OFF-WHITE producten. Code niet vereist.
OFF-WHITE-tegoedboncode

Jaarlijkse promotiecampagnes aangeboden door OFF-WHITE

OFF-WITE Kerstkortingen

De kerstkortingscampagne van OFF-WHITE is een geweldige kans om geld te besparen op de producten van het merk. OFF-WHITE biedt tijdens deze campagne kortingen tot maar liefst 35% op een selectie producten, waaronder kleding, schoenen, accessoires en lifestyle-artikelen. De kerstkortingsactie van OFF-WHITE start doorgaans eind november en eindigt op eerste kerstdag. Om te profiteren van kerstkortingen bij OFF-WHITE hoef je geen kortingscode in te voeren. Kortingen worden automatisch toegepast bij het afrekenen.

OFF-WHITE Black Friday-kortingen

De Black Friday-kortingscampagne van OFF-WHITE is een van de populairste promotiecampagnes van het merk. Tijdens deze campagne biedt OFF-WHITE kortingen tot 55% op een selectie producten. De Black Friday kortingsactie bij OFF-WHITE start doorgaans op vrijdagochtend. Tijdens deze periode kunt u kortingen vinden op een verscheidenheid aan OFF-WHITE-producten, waaronder: Kleding: jassen, jassen, jassen, broeken, overhemden, blouses, rokken, jurken, enz. Schoeisel: sneakers, sneakers, alledaagse schoenen, vrijetijdsschoenen , enz. Accessoires: tassen, portemonnees, riemen, zonnebrillen, hoeden, enz. Lifestyle-artikelen: horloges, sieraden, producten voor persoonlijke verzorging, enz.

OFF-WHITE Cybermaandag-kortingen

De Cyber ​​Monday-campagne van OFF-WHITE is een voortzetting van de Black Friday-campagne en biedt extra kortingen op reeds afgeprijsde producten. OFF-WHITE biedt tijdens deze campagne kortingen tot maar liefst 60% op een selectie van producten. De Cyber ​​Monday-campagne bij OFF-WHITE start doorgaans op maandagochtend. Tijdens deze periode kunt u kortingen vinden op een verscheidenheid aan OFF-WHITE-producten, waaronder: Kleding: jassen, jassen, jassen, broeken, overhemden, blouses, rokken, jurken, enz. Schoeisel: sneakers, sneakers, alledaagse schoenen, vrijetijdsschoenen , enz. Accessoires: handtassen, portemonnees, riemen, zonnebrillen, hoeden, enz. Lifestyle-artikelen: horloges, sieraden, producten voor persoonlijke verzorging, enz.

OFF-WITE Winterkorting

De wintercampagne van OFF-WHITE is een jaarlijkse promotiecampagne die plaatsvindt tijdens het winterseizoen. OFF-WHITE biedt tijdens deze campagne kortingen tot maar liefst 50% op een selectie van producten. De wintercampagne van OFF-WHITE begint meestal in december en eindigt in januari. Tijdens deze periode kunt u kortingen vinden op een verscheidenheid aan OFF-WHITE-producten, waaronder: Winterkleding: jassen, jassen, jassen, broeken, overhemden, blouses, rokken, jurken, enz. Winterschoenen: sneakers, sneakers, schoenen voor dagelijks gebruik, vrijetijdsschoenen, enz. Winteraccessoires: tassen, portemonnees, riemen, zonnebrillen, hoeden, enz. Lifestyle-artikelen: horloges, sieraden, producten voor persoonlijke verzorging, enz.

OFF-WITE Zomerkortingen

De zomercampagne van OFF-WHITE is een jaarlijkse promotiecampagne die plaatsvindt tijdens het zomerseizoen. OFF-WHITE biedt tijdens deze campagne kortingen tot maar liefst 50% op een selectie van producten. De zomercampagne van OFF-WHITE start doorgaans in juni en eindigt in augustus. Tijdens deze periode kunt u kortingen vinden op een verscheidenheid aan OFF-WHITE-producten, waaronder: Zomerkleding: t-shirts, blouses, rokken, jurken, shorts, badkleding, enz. Zomerschoenen: sandalen, slippers, sneakers, enz. Zomeraccessoires: hoeden, zonnebrillen, tassen, enz. Lifestyle-artikelen: horloges, sieraden, producten voor persoonlijke verzorging, enz.

OFF-WITE Nieuwjaarskortingen

De nieuwjaarskortingscampagne van OFF-WHITE is een geweldige kans om geld te besparen op de producten van het merk. OFF-WHITE biedt tijdens deze campagne kortingen tot maar liefst 50% op een selectie van producten. De nieuwjaarskortingsactie van OFF-WHITE begint meestal rond 20 december en eindigt rond 20 januari. Tijdens deze periode kun je kortingen vinden op een verscheidenheid aan OFF-WHITE-producten, waaronder: Kleding: jassen, mantels, jassen, broeken, overhemden, blouses , rokken, jurken, enz. Schoeisel: sneakers, sneakers, alledaagse schoenen, vrijetijdsschoenen, enz. Accessoires: tassen, portemonnees, riemen, zonnebrillen, hoeden, enz. Lifestyle-artikelen: horloges, sieraden, producten voor persoonlijke verzorging, enz.

GEBROKEN WIT Terug naar school-kortingen

De Back to School-promotiecampagne van OFF-WHITE is een geweldige kans om geld te besparen op de producten van het merk. Tijdens deze campagne biedt OFF-WHITE kortingen tot wel 50% op een selectie producten, waaronder kleding, schoenen, accessoires en lifestyle-artikelen. De Back-to-School kortingsactie van OFF-WHITE start doorgaans in augustus en eindigt in september.

OFF-WHITE Valentijnsdagkortingen

De promotiecampagne voor Valentijnsdag van OFF-WHITE is een geweldige kans om OFF-WHITE-producten tegen gereduceerde prijzen te vinden. Tijdens deze campagne biedt OFF-WHITE kortingen tot wel 50% op een selectie van producten. De Valentijnskortingsactie van OFF-WHITE begint doorgaans in februari en eindigt in maart. Tijdens deze periode kunt u kortingen vinden op een verscheidenheid aan OFF-WHITE-producten, waaronder: Kleding: T-shirts, blouses, rokken, jurken, broeken, jassen, enz. Schoeisel: sneakers, sneakers, alledaagse schoenen, vrijetijdsschoenen, enz. Accessoires: handtassen, portemonnees, riemen, zonnebrillen, hoeden, enz. Lifestyle-artikelen: horloges, sieraden, producten voor persoonlijke verzorging, enz. OFF-WHITE Kortingscodes

Veelgestelde vragen over OFF---WHITE.com

Biedt OFF---WHITE.com kortingscodes aan?

Momenteel zijn er 8 kortingscodes en promoties die in mei 2024 voor OFF---WHITE.com zullen werken en de beste couponaanbiedingen 30% Korting.

Wat zijn de nieuwste kortingsbonnen en kortingscodes voor OFF---WHITE.com?

Zijn OFF-WITE kortingscodes geldig voor alle producten?

Nee, OFF-WHITE kortingscodes zijn niet op alle producten geldig. Over het algemeen zijn kortingscodes geldig voor een selectie van producten, dus het is belangrijk om de voorwaarden van de code te controleren voordat u deze gebruikt.

Kan ik meerdere OFF-WHITE kortingscodes tegelijkertijd gebruiken?

Over het algemeen kun je niet meerdere OFF-WHITE kortingscodes tegelijk gebruiken. Sommige kortingscodes kunnen echter gecombineerd worden met andere aanbiedingen, zoals gratis verzending.

Wat gebeurt er als de OFF-WHITE kortingscode niet werkt?

Als de kortingscode OFF-WHITE niet werkt, kun je een aantal dingen proberen: Controleer of de code correct is ingevoerd. Zorg ervoor dat de code geldig is voor de producten die je wilt kopen. Zorg ervoor dat de code niet is verlopen. Neem voor hulp contact op met de OFF-WHITE-klantenservice.

Hoe blijf ik op de hoogte van de nieuwste OFF-WHITE kortingscodes?

Hier zijn enkele manieren om op de hoogte te blijven van de nieuwste OFF-WHITE kortingscodes: Schrijf je in voor de OFF-WHITE nieuwsbrief. Volg OFF-WITE op sociale media. Bezoek kortingswebsites.

Hoe kan ik een OFF-WHITE kortingscode gebruiken?

Om een ​​OFF-WHITE kortingscode te gebruiken, volg je deze eenvoudige stappen: Voeg de producten die je wilt kopen toe aan je winkelwagen. Klik bovenaan de winkelwagenpagina op "Couponcode". Vul de kortingscode in en klik op ‘Toepassen’. Het kortingsbedrag wordt automatisch toegepast op uw bestellingstotaal.

Hoe u een OFF-WHITE.com-couponcode kunt toevoegen

In de designermodewinkel OFF-WHITE.com worden de prijzen iets lager bij gebruik van een kortingsbon. Zo kunt u nu een OFF-WHITE.com Promotiecode gebruiken:

 • 1
  Kies welke producten van het merk OFF-WHITE.com u in de officiële winkel wilt kopen en voeg ze toe aan uw winkelwagen.
 • 2
  Klik rechtsboven op het winkelwagen-symbool en klik op VEILIG AFREKENEN.
 • 3
  Ga verder als GAST, log in op uw OFF-WHITE.com-klantaccount (als u er al een heeft) of maak een nieuw klantaccount aan.
 • 4
  Aan de rechterkant, onder de lijst met producten die u heeft gekozen, ziet u de tekst "Promocode".
 • 5
  Schrijf de kortingsbon van OFF-WHITE.com en klik op de zwarte knop VERZENDEN om de korting te zien.
 • 6
  Vul je verzendgegevens in, kies je bezorgmethode, selecteer je betaalmethode en rond je bestelling af op OFF-WHITE.com. Als je alle stappen correct volgt, betaal je minder met de OFF-WHITE.com promotiecode korting.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen voor OFF---WHITE.com

🛍️ Categorie Luxe mode
🔥 Totaal aanbod 8
🎇️ Kortingscodes 6
📌 Aanbiedingen 2
➡️ Beste coupon 30% Korting
🆕 Nieuwste kortingsbon 30% Korting
🚚Gratis verzending JA
🔄 Retourperiode 30 dagen
⏳Laatste update 21 mei 2024

Beste couponcodes voor OFF---WHITE.com

OFF---WHITE.com-CODE OFF---WHITE.com BESCHRIJVING AANBIEDING VERLOOPT
OWMAY30 OFF-WHITE promotiecouponcode voor SS24 Collection: opslaan 30% 29 June 2024
9QVCHG Promotiecode op OFF—WHITE.com: 10% korting volgende bestelling 24 June 2025
3FMPVL OFF—WITE.com promotiecode: extra 10% korting 11 June 2025
N/A Nemen 10% coupon eerste bestelling bij OFF—WHITE.com NB

Coupons en aanbiedingen van winkels vergelijkbaar met OFF---WHITE.com

 • 1

Vandaag ophalen 30% op geselecteerde merken met deze LEAM Promotiecode

19 april 2025 ZIE CODE TH30
 • 1

BODEN Kortingscode: voeg deze toe en gebruik deze nu om te besparen 20% op uw gehele winkelwagen

28 november 2025 ZIE CODE N8V9
 • 1

MONNIER PARIS couponcode voor de hele boodschappentas: gebruik hem nu om te besparen 15%

25 oktober 2025 ZIE CODE ME15
 • 1

MYBAG promotiecode voor een extraatje 30% korting op uw bestelling

7 december 2024 ZIE CODE VC30
 • 7

Koop nu 10% korting met deze LUISAVIAROMA-bon

22 June 2024 ZIE CODE NG10

Meer resultaten van vergelijkbare couponwebsites

© 2024 oxiDeals. Alle gepresenteerde informatie is een informatieve titel.