Generieke filters

VIMEO Promotiecode

Om de prijs van een premium lidmaatschapsplan te verlagen, tot 15%, gebruik een Vimeo Promotiecode van OxiDeals. Gebruik het videoplatform Vimeo en implementeer uw ideeën. Creëer, beheer en... Lees meer
Jouw waardering: Geen
Rating: 5 - 1 stemmen
Bezoek Winkel

Huidige kortingscodes en deals voor VIMEO

🛍️ Categorie Internetvoorzieningen
🔥 Totaal aanbod 7
🎇️ Kortingscodes 7
📌 Aanbiedingen 0
➡️ Beste coupon 20% Korting
🚚Gratis verzending JA
🔄 Retourperiode 30 dagen
⏳Laatste update 31 mei 2023

Veelgestelde vragen over VIMEO

Biedt VIMEO promotiecodes aan?

Momenteel zijn er 7 kortingscodes en promoties die in mei 2023 voor VIMEO zullen werken en de beste couponaanbiedingen 20% Korting

Wat zijn de nieuwste coupons en kortingscodes voor VIMEO?

Momenteel zijn er de volgende kortingscodes en promotionele aanbiedingen voor VIMEO

Hoe gebruik ik een promotiecode op Vimeo?

 1. Kies een van de kortingscodes die je vindt op de website van oxiDeals.
 2. Klik op de knop "Code ophalen".
 3. Klik op de code om automatisch te kopiëren of gebruik de knop "Kopiëren".
 4. U krijgt de melding "de code is gekopieerd, gebruik deze", druk vervolgens op de rode tekst "hier".
 5. U wordt automatisch doorgestuurd naar de VIMEO-website en u kunt de promotiecode gebruiken.

Kan ik een Vimeo Promotiecode krijgen voor de eerste bestelling?

Vimeo-deals bieden een gratis proefperiode van 30 dagen voor alle abonnementsniveaus. U kunt ook een Vimeo First Order Promotiecode krijgen vanaf 10% om nog meer te besparen.

Kan ik maandelijks betalen bij Vimeo?

Vimeo biedt een gratis basisabonnement met 500 MB uploadruimte per week en tot 5 GB totale opslagruimte. De betaalde abonnementen bevatten ook het "Plus" -abonnement, dat $ 12 per maand of $ 7 per jaar kost (jaarlijks gefactureerd).

Heeft Vimeo studentenkorting?

Vimeo biedt studenten een 50% korting. Gebruik studentenbonen. Deze korting is beschikbaar voor Vimeo Plus-, Pro- of Business-lidmaatschappen.

Hoe voeg ik een VIMEO Promotiecode toe

Klanten die een promotiecode gebruiken om geld te besparen op de servicepakketten van VIMEO, krijgen een lagere prijs. Hieronder vindt u instructies voor het succesvol toepassen van een Vimeo Promotiecode.

 • 1
  Blader door vimeo.com en kies het VIMEO-abonnement dat je voorkeur heeft.
 • 2
  Log in op Vimeo. Als je geen account hebt, maak er dan een aan door je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord te selecteren.
 • 3
  Zodra u deze stap heeft voltooid, wordt u doorgestuurd naar de chekout-pagina.
 • 4
  De vraag "Heeft u een promotiecode?" staat onder de betaalmethode. Klik op deze vraag om het vak te openen waarin u de VIMEO-promotiecoupon invult
 • 5
  Druk op de knop "Code toepassen" om de korting te activeren.

Bespaar meer met Vimeo Promotiecodes

Als u Vimeo nog nooit eerder hebt gebruikt, moet u profiteren van de gratis proefaanbiedingen die beschikbaar zijn op hun website. Voordat u zich aanmeldt, kunt u hun service gratis uitproberen voordat u zich voor een jaar vastlegt. Als je het niet leuk vindt, kun je je lidmaatschapsniveau verlagen als je dat wilt. Als u echter al een Vimeo-account heeft, kunt u een Vimeo kortingscode om geld te besparen op uw abonnement.

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van een Vimeo Promotiecode, kunt u de vervaldatum controleren. EEN Vimeo kortingscode kan maximaal vijf keer worden gebruikt. U kunt de code nog steeds gebruiken nadat deze is verlopen, maar u moet deze verwijderen voordat u deze opnieuw invoert. De beste manier om ervoor te zorgen dat uw code werkt, is door de vervaldatum te controleren en te controleren of deze nog steeds actief is. U kunt proberen naar een andere code te zoeken als de verlopen code niet werkt.

Je kunt ook geld besparen door je aan te melden voor het Student Beans-programma. Het programma verifieert je studentenstatus en geeft een Vimeo Promotiecode met een 50% korting. De studentenkortingscode is te gebruiken op Vimeo Plus, Vimeo Pro en Vimeo Business. Andere Vimeo Promotiecodes bieden doorgaans 10% of minder. Bovendien geeft Student Beans ook een gratis drone uit aan studenten die zich abonneren op Vimeo Premium.

 

De voordelen van het gebruik van Vimeo

Vimeo is in 2004 opgericht door vier mensen met als doel een alternatief voor YouTube te bieden. Het bedrijf werd in 2009 gekocht door IAC en heeft nu meer dan 100 miljoen unieke bezoekers per maand. Het is een online videowebsite gericht op hoogwaardige, professionele inhoud. Vimeo heeft zijn voor- en nadelen, maar het is een geweldig platform met geweldige functies zoals HD-video's, privacy-instellingen en een analysedashboard.

Je kunt een gratis account krijgen waarmee studenten je video's kunnen uploaden naar Vimeo. U kunt elk jaar maximaal 250 GB uploaden en met het gratis abonnement heeft u 5 GB opslagruimte per week. Voor een bedrijf moet u betalen voor een premium abonnement als u meer functies wilt.

Je kunt ook zien wie je video's heeft bekeken voordat je ze inzendt. Je kunt ook controleren of je video's leuk gevonden of becommentarieerd zijn. In tegenstelling tot YouTube staat Vimeo niet toe dat externe advertentienetwerken uw video's targeten. Je hebt ook meer privacy-opties en kunt je video personaliseren met je logo of kleurenschema's. Er is ook een robuust analysepakket voor zakelijke gebruikers.

Het advertentievrije platform van Vimeo geeft u meer controle over uw inhoud. U kunt insluiten op bepaalde websites ook deactiveren.

 

Contact opnemen met Vimeo

Allereerst moet u inloggen op Vimeo. Neem contact op met Vimeo door op het blauwe chatvenster in de rechterbenedenhoek van het helpcentrum te klikken. Nadat u uw vraag hebt getypt, zoekt het systeem in hun helpcentrum naar het antwoord.

Beste couponcodes voor VIMEO

TYPE PRODUCTBESCHRIJVING VERLOOPT
Code Vimeo Promotiecode 20% uit | Video's maken, beheren en delen 31 mei 2023
Code 10% korting op Vimeo jaarabonnementen met deze promotiecode 31 december 2023

Meer resultaten van vergelijkbare couponwebsites

Betalingsmogelijkheden

PAYPAL
Creditcard

Verzendopties

Per email
© 2022 oxiDeals. Alle gepresenteerde informatie is een informatieve titel.