Generieke filters

TRANSFERGO Kortingscode & Coupons

TRANSFERGO, een wereldwijd bedrijf voor geldoverdracht, biedt een reeks goedkope diensten die onnodige bankkosten elimineren. Gebruik een TransferGo-coupon of promotiecode en bespaar op uw geld... Lees meer
Jouw waardering: Geen
Rating: 5 - 2 stemmen
Bezoek Winkel
50%
 • 0

50% Uit wisselkoersen en geen kosten voor uw eerste twee overschrijvingen

31 juli 2022 KRIJG DEAL
20%
 • 3

TRANSFERGO Kortingscode $ 20 KORTING in de hele winkel, alleen bij bestellingen van meer dan $ 100 leden

Augustus 31, 2022 KODE FE1H

Huidige kortingscodes en aanbiedingen voor TRANSFERGO

🛍️ Categorie Internetvoorzieningen
🔥 Totaal aanbod 9
🎇️ Kortingscodes 7
📌 Aanbiedingen 2
➡️ Beste coupon 50% Korting
🚚Gratis verzending JA
🔄 Retourperiode 30 dagen
⏳Laatste update 28 maart 2023

Veelgestelde vragen over TRANSFERGO

Biedt TRANSFERGO promotiecodes aan?

Momenteel zijn er 9 kortingscodes en promoties die in maart 2023 voor TRANSFERGO zullen werken en de beste couponaanbiedingen 50% Korting

Wat zijn de nieuwste coupons en kortingscodes voor TRANSFERGO?

Momenteel zijn er de volgende kortingscodes en promotionele aanbiedingen voor TRANSFERGO

Waar kan ik een TRANSFERGO Promotiecode vinden?

U kunt heel gemakkelijk een TRANSFERGO Promotiecode krijgen, zonder al te veel tijd te verspillen, door onze website te bezoeken. We proberen de actieve promotiecodes, kortingen, gratis transferaanbiedingen en meer te plaatsen om u te helpen besparen. Zorg ervoor dat u alle promotiecodes en aanbiedingen op onze website aandachtig leest en pas die toe met de beste deal.

Biedt TRANSFERGO een verwijzingsprogramma aan?

Ja, TransferGo heeft een verwijzingsprogramma. Je hoeft alleen maar je vrienden over TransferGo te vertellen, en sontvang uw uitnodigingscode per sms, WhatsApp of sociale media. Ze zullen het moeten kopiëren. Verwijs een vriend naar TransferGo en je ontvangt 22EUR. Verwijs vrienden naar TransferGo en je krijgt elke keer beloningen.

Is het veilig om geld over te maken naar het buitenland met TRANSFERGO?

Ja. TRANSFERGO is een erkende en geautoriseerde betalingsinstelling. Zij bieden dezelfde veiligheidsnormen als elke commerciële bank.

Hoe krijg ik een TRANSFERGO Promotiecode?

 • Kies een van de actiecodes op de website van oxiDeals.
 • Klik op de knop "Code ophalen".
 • Klik op de code om automatisch te kopiëren of gebruik de knop "Kopiëren".
 • U krijgt de melding "de code is gekopieerd, gebruik deze"
 • Je kunt het er in plakken wanneer dat nodig is.

Gids voor het gebruik van TRANSFERGO Promotiecode

Bespaar meer geld wanneer u verzendt met TRANSFERGO en gebruik een promotiecode. Volg gewoon de onderstaande gids en leer hoe u de codes eenvoudig kunt toepassen.

 • 1
  Ga naar de TransferGo-pagina en zing mee. Als u geen account heeft, moet u er een aanmaken.
 • 2
  Op de pagina "Geld overmaken" kiest u de overschrijvingsgegevens.
 • 3
  In de volgende stap vult u de gegevens van de ontvanger in, kiest u de bezorgoptie (IBAN, CARD of Telefoonnummer) en klikt u vervolgens op de knop "Doorgaan".
 • 4
  Op de beoordelingspagina, onder de overdrachtsdetails, vindt u de "Heeft u een promo- of uitnodigingscode?". Voeg de promotiecode toe in het vak eronder.
 • 5
  Klik op Toepassen om de code te valideren. Promotiecodes zonder kosten zijn direct van toepassing op uw overboeking.

Hoe u de beste deals krijgt op TransferGo

Als u op zoek bent naar een goede TransferGo-promotie, bent u hier aan het juiste adres. Deze website heeft de meest actuele aanbiedingen, couponcodes en dagaanbiedingen. Zorg ervoor dat u alle details leest voordat u uw definitieve aankoop doet. U kunt geld besparen door een couponcode of speciale aanbieding te gebruiken. Dit is de beste plek om te beginnen als je nog nooit geld hebt overgemaakt via TransferGo.

 

Bespaar geld met een TransferGo Promotiecode

Een TransferGo Promotiecode is een gratis couponcode die u kunt gebruiken om geld te besparen op overboekingen. Nadat u de promotiecode heeft ingewisseld, kunt u doorgaan met uw overdracht. De betaalpagina leidt je door naar het kortingsbedrag. Zorg ervoor dat je het gebruikt!

 

TransferGo-voordelen

Met TransferGo kun je gratis geld naar een vriend of geliefde sturen. TransferGo is een geautoriseerde betalingsinstelling en heeft duizenden mensen geholpen geld naar het buitenland te sturen. De lage tarieven en veiligheidsmaatregelen van TransferGo zijn vergelijkbaar met die van commerciële banken. Het biedt ook een aantal Trustpilot-beoordelingen en wordt gereguleerd door de FCA. Het biedt ook goedkope levering de volgende dag. Het is gemakkelijk te gebruiken en het is snel en gemakkelijk om geld te krijgen in het buitenland.

 

TransferGo-bonus - Hoe werkt het?

Met de TransferGo-promotie kunt u uw vrienden uitnodigen en verwijzingsvergoedingen van hen ontvangen. Als bonus kunt u tot 12 EUR besparen op uw bankoverschrijvingskosten elke keer dat u een vriend doorverwijst naar TransferGo. Het is gemakkelijk, snel en volledig gratis. Je krijgt ook een uitstekende klantenservice. Meld u aan om een ​​gratis transfer als bonus te ontvangen. Bekijk ons ​​verwijzingsprogramma voor meer informatie.

Meer resultaten van vergelijkbare couponwebsites

© 2022 oxiDeals. Alle gepresenteerde informatie is een informatieve titel.