Generieke filters

KIWI Promo Code for Flights June 2023

Met Kiwi wordt reizen veel betaalbaarder, en wanneer u een Kiwi Promotiecode gebruikt, koopt u de goedkoopste vlucht en bespaart u meer geld. Vergelijk vluchtopties van 480 aanbieders, boek... Lees meer
Jouw waardering: Geen
Rating: 5 - 4 stemmen
Bezoek Winkel
 • 856

Kiwi.com Promotiecode 15 EUR korting

Augustus 31, 2023 KODE 2023
31 januari 2024 KRIJG DEAL
 • exclusief
 • 41

Sluit de Kiwi.com-garantie af en geniet van alle voordelen

31 januari 2024 KRIJG DEAL
10%
 • 696

KIWI.COM Promotiecode 10% af

30 april 2023 KODE ES10
15%
30 april 2023 KODE OR21
 • 254

Ontvang 30 EUR korting op kiwi.com

28 februari 2023 KODE IFLY

Huidige kortingscodes en aanbiedingen voor KIWI

🛍️ Categorie Reizen
🔥 Totaal aanbod 20
🎇️ Kortingscodes 17
📌 Aanbiedingen 3
➡️ Beste coupon 5% Korting
🚚Gratis verzending JA
🔄 Retourperiode 30 dagen
⏳Laatste update 01 juni 2023

Veelgestelde vragen over KIWI

Biedt KIWI promotiecodes aan?

Currently there are 20 Discount Codes and Promotions that will work for KIWI in June 2023 and the best Coupon offers 5% Korting

Hoe krijg ik een Kiwi Promotiecode?

De couponcodes zijn te vinden op kiwi.com. Je kunt ze ook vinden op Facebook, Twitter of Instagram. Onze website is de belangrijkste bron voor coupons. Kiwi.com-kortingen hebben onze speciale aandacht.

Waar voer je de promotiecode in op Kiwi?

Klik bij het afrekenen op de kiwi.com-pagina op "Wilt u de couponcode gebruiken?" Daarna in het veld "Promotiecode inwisselen" plak de code om te profiteren van besparingen.

Waarom werkt mijn Kiwi Promotiecode niet?

De Kiwi Promotiecode is over het algemeen ongeldig als deze is verlopen of gebruikt. Houd er rekening mee dat als u uw Kiwi-coupon al hebt gebruikt, u dezelfde Kiwi Promotiecode niet opnieuw kunt inwisselen.

Is Kiwi.com terugbetaalbaar?

Ja, u kunt uw reis annuleren en een terugbetaling aanvragen via uw Kiwi.com-account. Uw terugbetalingsopties zijn afhankelijk van het feit of de vervoerder uw reis heeft geannuleerd of dat u het bent die annuleert.

Hoe u met succes een promotiecode toevoegt op Kiwi.com

Het inwisselen van uw vouchercodes om te besparen op uw Kiwi.com-vluchten is heel eenvoudig. Volg gewoon de 5 stappen hieronder.

 • 1
  Selecteer in het geval van een vlucht de luchthaven van vertrek, de luchthaven waar u wilt aankomen en de vertrek- en terugkomstdatum.
 • 2
  Kies de vlucht die het beste bij je past.
 • 3
  Log in om gemakkelijker te boeken. Vul de contactgegevens van elke passagier in. Selecteer één optie: handbagage of handbagage
 • 4
  Kies het tickettarief, kies of u beveiliging tegen onderbrekingen wilt, selecteer een stoel en ga verder met betalen.
 • 5
  Na de factuurgegevens vindt u de tekst "Promotiecode inwisselen". Klik erop. In het speciale vak vult u uw KIWI.com-code in en klikt u op de knop Toepassen om uw korting te ontvangen.

Bespaar meer met Kiwi Promotiecode

kiwi biedt nieuwsbriefabonnees promotie codes. Als nieuwsbriefabonnee bent u als eerste op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en krijgt u als eerste een voorbeeld van eventuele huidige promotiecodes. Om je te abonneren op hun nieuwsbrief, scrol je naar de onderkant van de Kiwi-site. Nadat u zich hebt geabonneerd, ziet u een voorbeeld van hun nieuwste aanbiedingen die u vervolgens kunt kopiëren en gebruiken voor kortingen of freebies. Kiwi biedt ook studentenkortingen. De studentenkorting komt in de vorm van een Kiwi-couponcode. De korting is maximaal zes maanden geldig. Zodra u een couponcode heeft gebruikt, is deze niet meer geldig. U moet wachten tot de volgende keer om de volgende te krijgen.

Waarom ervoor kiezen om vluchten te boeken vanaf Kiwi.com

Met Flight Kiwi.com kunt u zoeken naar goedkope vluchten naar meerdere bestemmingen. Zodra je een stad en een vertrekdatum hebt gekozen, vindt de site de beste deals. Het zoekt de goedkoopste routes bij meerdere luchtvaartmaatschappijen, inclusief codeshares en kleinere luchtvaartmaatschappijen. U kunt ook een bestemming of meerdere bestemmingen aan dezelfde reisroute toevoegen, en de site zal voor elke etappe zoeken naar de goedkoopste vlucht die beschikbaar is. U kunt bijvoorbeeld van San Francisco naar Parijs vliegen via Madrid en vervolgens via Londen terugkeren naar San Francisco. U kunt Kiwi ook gebruiken om de beste vluchten voor uw reisschema te zoeken als u een aansluiting mist.

Kiwi.com is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Het combineren van vluchten met andere vervoerswijzen, zoals trein- en buskaartjes, is mogelijk. Via de site kun je ook aansluitende vluchten boeken. Dit maakt Kiwi een goede optie voor last-minute of ingewikkelde routes. U dient echter de beschikbaarheid van bepaalde vluchten op deze website te controleren voordat u boekt.

De Kiwi.com-site biedt een dynamisch ontwerp, waardoor het gemakkelijk is om vluchten te vergelijken. De zoekfunctie van Kiwi vindt automatisch de beste prijzen voor uw reis en stelt u zelfs in staat uw resultaten aan uw specifieke behoeften aan te passen. Het biedt ook een prijswaarschuwingsfunctie, zodat u pop-upberichten op uw telefoon kunt ontvangen wanneer de beste deals beschikbaar zijn.

 

Voordelen van de mobiele Kiwi-app

Met Kiwi kun je prijswaarschuwingen maken en de app laat je weten wanneer de prijzen goed zijn. U kunt ook een tijdsbestek instellen en pop-upberichten ontvangen via uw smartphone. U kunt ook een bestemming en startpunt instellen. Je wordt door de app verbonden met je bestemming. Als u bijvoorbeeld van Toronto naar Milaan reist, kunt u een waarschuwing maken voor vluchten die minder dan de helft van de prijs van uw oorspronkelijke bestemming kosten.

De Kiwi-garantie - Hoe werkt het?

De Kiwi.com-garantie helpt je om op je bestemming te komen als er iets misgaat op je vlucht. U dient echter wel eerst contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij. Sommige klanten hebben hun vlucht gemist omdat ze geen contact hebben opgenomen met Kiwi of hebben geprobeerd het probleem zelf op te lossen. U moet contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij voordat u een nieuwe vlucht boekt. Anders komt u niet in aanmerking voor de garantie.

Met de Kiwi-garantie kunt u gratis aan boord van de volgende vlucht als uw vlucht vertraging heeft. Als uw vlucht meer dan vier uur vertraging heeft, vergoedt de luchtvaartmaatschappij u de kosten van een overnachting. Als u uw verbinding mist, krijgt u ook $ 10 aan voedsel.

Beste couponcodes voor KIWI

TYPE PRODUCTBESCHRIJVING VERLOOPT
Code Kiwi.com Promotiecode 15 EUR korting Augustus 31, 2023
Sale Tot 75% korting op geselecteerde reizen met aanbiedingen van Kiwi.com 31 januari 2024
Sale Vluchten onder € 100 naar de meest populaire bestemming 31 januari 2024
Sale Sluit de Kiwi.com-garantie af en geniet van alle voordelen 31 januari 2024

Meer resultaten van vergelijkbare couponwebsites

Betalingsmogelijkheden

PAYPAL
Bankoverschrijvingen
ApplePay
Creditcard

Verzendopties

Verzending

Contact Opties

Kiwi.com sro, Tsjechië
+44 20 3769 1878
kiwi.com
/kiwicom247
© 2022 oxiDeals. Alle gepresenteerde informatie is een informatieve titel.